Leuke tips in mei!

15 mei 2024
Veel leuke dingen te doen. Leuke voorstelling, festival, lekker naar buiten en sporten.

Lekker lang weekend en leuke uitjes

Bing is jarig!

Bing viert zijn verjaardag in De Nobelaer samen met en al zijn bekende vriendjes Coco, Sula, Pando en Flop. Het hoogtepunt is het partijtje van Bing, hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen. Ook de kinderen mogen verkleed komen. Zijn jullie erbij?



Lekker sporten

Voetballen bij NAC Breda!

Wow! Kinderen tot 15 jaar kunnen tijdens de zomervakantie 3 dagen bij NAC Breda voetballen en schitteren. NAC Breda Soccer Camps organiseert een leuk en uitdagend voetbalprogramma. Hier hoort natuurlijk een eigen tenue bij en die krijgt iedereen die meedoet!



Lid worden bij Club Pellikaan

Word lid met het hele gezin van Club Pellikaan! Hier kun je workouten en je hoofd leeg maken. Als jij aan het sporten bent, spelen de kinderen in de kidsclub. Heb jij tijd voor je workout, en kunnen de kids samen met de kinderleidsters spelen, verkleden en kleuren!



Naar buiten

Bootje huren

Het is mooi weer, en bij mooi weer is het huren van een bootje, sloep of kano een hartstikke leuk uitje! Wij hebben een aantal leuke vaartochten, kano verhuur adresjes en subverhuur in Brabant voor je verzameld.



Blotevoetenpaden in Brabant

Blotevoetenpaden worden steeds populairder. Vooral kinderen worden hier heel blij van. Kriebelende grassprietjes, blubber, verkoelend water, stevige stenen en heel veel meer prikkelende ervaringen kom je tegen op de blotevoetenpaden.